Dato
Tittel
Sted
Sertifisert
Nivå
Pris
6.6 - 1.1
Videregåendekurs
Vil bli kunngjort senere
Bestill
Helg 1: 6-7. juni, Helg 2: 12-13. Sept. Helg 3 vil bli avtalt under første kurshelg.

FOR Å DELTA PÅ DETTE KURSET MÅ DU VÆRE MEDLEM AV KLUBB TILSLUTTET NORGES PADLEFORBUND. I forbindelse med implementeringen av Trenerløypa i Våttkortstigen vil det i år innføres krav til dokumentert praksis for deltakerne etter siste kurshelg på videregåendekurs. Deltakerne må fylle praksis med 75 timer. Eksempel på praksis kan være å avholde kurs, lede turer eller avholde treninger. Mer informasjon om gjennomføring av praksis kommer på kurset.

Deltakeren lærer å beherske teknikk og gruppedynamikk i krevende forhold. Etter endt kurs er deltakeren i stand til å være et selvstendig medlem av ei gruppe på utsatte turer. Padleren skal løfte nivået sitt gjennom kurset til å kunne padle grad IV trygt. Les mer om innholdet på kurset i linken under.
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Pris:
kr 7000,-
Kursleder:
Per Christian Pedersen og Flemming Vatne
Kontakt:
pc@padleforbundet.no
Mer informasjon:
4.9 - 6.9
Sjoa III
Sjoa
Påmelding
Teknisk arrangør: OSI/OEK
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
12.9 - 13.9
Grunnkurs
Hønefoss
Påmelding
 Grunnkurs
Oslo Elvesportsklubb arrangerer grunnkurs elvepadling på Randselva ved Hønefoss. Klubben stiller med utstyr som tørrdrakt, kajakk åre, hjelm og spruttrekk. Deltager må selv ha sko som tåler vann ull/ superundertøy, mat og drikke. Det er mulig å overnatte i telt ved Randselva. Padleforbundets regler ved våttkortkurs vil bli fulgt. http://padling.no/koronainfo/ Pris er 2600,- kroner inkludert medlemskap ut året. Oslo Elvesportsklubb er en klubb for store og små, de som søker de store utfordringene og de som ønsker elvepadling i trygge omgivelser. Klubben har klubbturer til blant annet Valdres og Sjoa og har en egen rafting-gruppe som trener jevnlig.
Arrangør:
Oslo Elvesportsklubb (Klubb)
Kursleder:
Martin Engelstad
Kontakt:
95291324
26.9 - 31.10
Veilederkurs
Kommer senere
kr 7700,-
Bestill
FOR Å DELTA PÅ DETTE KURSET MÅ DU VÆRE MEDLEM AV KLUBB TILSLUTTET NORGES PADLEFORBUND.

Hovedmål for Veilederkurs elv er:
Deltakeren lærer å planlegge og lede krevende padlekurs og turer. Etter endt kurs er deltakeren kjent med veiledning slik det generelt blir definert i norsk friluftsliv.

MÅ krav til deltagere på kurset:
Oppdatert sikkerhetskurs, videregåendekurs Skråsikker rulle Kan ta ansvar som gruppemedlem I stand til å ha oversikt over en gruppe ved padling Padlet i minst fire år, minimum cirka 15-20 padledager i sesongen av grad 3 eller høyere Komfortabel med å lede ned grad 4 - og iverksette redning under slike forhold Minst ett avholdt nybegynnerkurs Noe aktivitetsledererfaring

Dette er første helgen av flere samlinger.. Samling 1 er 26-29 sept. Samling 2 er 7-8. nov og tredje samling vil bli i 2021.
Sted for kurset vil bli kommunisert til deltagerne ca 1 uke i forkant av kursets oppstart.
Les mer om kurset på nettsiden i linken under
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Pris:
kr 7700,-
Kursleder:
Per Christian Pedersen og Flemming Vatne
Kontakt:
pc@padleforbundet.no
Mer informasjon: