Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Teknikkurs, Tur/Hav
Teknikkurs havkajakk er et at de mer spennende kajakkursene! Du vil lære mye om å håndtere kajakk og åre og andre viktige hjelpemidler. Du vil bli tryggere padler og du vil få nye og flotte opplevelser.
Kurset er for deg som har padlet litt og har gjennomført grunnkurset, eller kan vise at du har ferdigheter tilsvarende grunnkurset.

Kurset går over 3 dager: Fredag ettermiddag 18-21, lørdag ettermiddag 13-19 og søndag 9-17 (el litt senere).

Er du medlem i klubben får du kurset for utrolige rimelige kr 1200! Har du tatt kurset hos oss tidligere kan du være med å repetere for enda rimeligere kr 800. Andre må nok betale kr 2000. Inkludert er kajakk med tilbehør.
Tørrdrakt kan leies om du ikke har selv.

Spesialtilbud: Er du medlem i klubben og kan tenke deg å bli turleder og holde kajakkurs for klubben kan du få gratis kurs! Dette kurset sammen med et aktivitetslederskurs - også gratis - gir deg kompetansen du trenger. Det blir aktivitetslederkurs 10.-11. juli.

Tid:
18. til 20. juni
Sted:
Vestvågøy, Lofoten
Arrangør:
Vestlofoten Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Morten Eilertsen
Kontakt:
Morten Eilertsen, morten@energipluss.no, 913 18 383

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.