Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav
Aktivitetslederkurset er et utrolig spennende og givende kurs. For deg som er nysgjerrig, vil utvikle deg som padler og som ønsker å invitere og innvie andre til havpadling.

Du vil lære å ta vare på andre og gi dem trygge og gode opplevelser. Hvordan du planlegger trygge og flotte kurs og turer. Du lærer også om risikovurdering, pedagogikk og å løse utfordringer som kan oppstå. I tett og godt samarbeid med de andre på kurset.

Etter fullført kurs har du formell kompetanse til å ta med andre på tur, holde dem trygge og ikke minst holde kajakkurs for nye padlere!

Deltakeren må ha gjennomført teknikkurs og beherske kamerat og egenredning og ha loggført minst 10 turer.

Se https://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav/ for mer informasjon om innholdet i kurset.

Deltakere som ønsker å ha turer og holde kurs for klubben får kurset gratis! For andre som vil delta koster kurset kr 2500.

Tid:
10. til 11. juli
Sted:
Vestvågøy, Lofoten
Arrangør:
Vestlofoten Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Morten Eilertsen
Kontakt:
Morten Eilertsen, morten@energipluss.no, 913 18 383

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.