Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Har du padlet kajakk, men vil lære mer? Eller er dette din første gang? Dette er kurset for deg! Kurset gjennomføres i regi av Furnesfjorden Kajakklubb, med instruktører utdannet i Norges Padleforbund. Gjennomført kurs gir deg Våttkort med oblat på å ha gjennomført grunnkurs-trinnet i Våttkortstigen.
Fokus i Furnesfjorden Kajakklubb er padleglede i sosiale og trygge rammer.

Innhold:
Du introduseres til kajakken og utstyret vi bruker, og lærer gjennom praktiske øvelser å padle og manøvrere kajakken. Du vil også kjenne til ulike padleteknikker, ulike sikkerhetsrutiner og ulike former for egenredning ved velt. Les mer om kursinnholdet her:
http://www.padling.no/vaattkort/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Tilpasninger og gjennomføring av kurset skjer i forhold til de til enhver tid gjeldende smittevernsanbefalinger vedr. Covid-19, og etter kursanbefalinger fra Norges Padleforbund.

Praktisk info:
Oppmøte: Klubbhuset i Pellervika, Brumunddal, nord for Mjøsparken. Adresse: Pellervikveien 41. Parkering på parkeringsplassen øst for E6, ta av ved Brumunddal og følg parallellveien til E6 nordover. Gå gjennom undergangen og til venstre, så ser du oss.
Tid: 12-13.6 1000-1800 begge dager.
Klær og utstyr: Ha med matpakke, termos og skift, vanntett pakket. Vanntett pose til bilnøkler. Hvis kaldt i vannet; våtdrakt eller long-john er greitt å ha, rimeligste type holder, evt regntøy med ull under. Ellers holder badetøy, short/t-skjorte.

Kursavgift: 2200,- som inkluderer Våttkort med oblat ved bestått kurs. Trenger du leie av kajakk og utstyr koster dette 300,- i tillegg. Inkludert er medlemskap i klubben ut året, meld deg inn selv i Min Idrett.

Har du egen kajakk mm, oppfordrer vi å bruke dette for å bli kjent med eget utstyr. Trenger du å låne utstyr fra klubben, skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Ca 1 uke før kurset vil du motta mail med betalingsinformasjon og praktisk info.
Lurer du på om du skal ta Introkurs eller Grunnkurs? De 3 første timene i Grunnkurs HAV tilsvarer Introkurs HAV. Med Grunnkurs kan du fritt delta på klubbens turer og arrangementer, samt fritt benytte klubbens utstyr ut fra klubbhuset. Spør instruktøren om hjelp for å finne riktig kurs for deg.

Med ønske om en flott helg og kurs med masse ny padlekunnskap! :)

Tid:
26. til 27. juni
Sted:
Furnesfjorden Kajakkklubb
Arrangør:
Furnesfjorden Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Ingunn Nordal Sørum
Kontakt:
Ingunn Nordal Sørum Tlf: 90579113 Mail: Ingunn.m@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.