Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav

Grunnkurs Hav: Helgekurs av 16 timers varighet.

Pris kr 2000,-
1700,- for medlemmer av FROSK.
Leie av utstyr er inkludert i prisen.

Hovedmål: Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, spruttrekk og vest.

I tillegg er deltakeren kjent med enkelte sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Delmål: Løfte, bære, sjøsette og entre kajakken effektiv fremoverpadling, bakoverpadling og stopp, sideveis forflytning av kajakken, lavt støttetak, styretak (bak), sving (sveipetak og styretak), ilandstigning, sikring av kajakk etter ilandstigning, redningsteknikker, skadeforebygging, planlegging av enkel tur som skal gjennomføres, generell sikkerhet, grunnleggende sjømannskap, generelt om friluftsliv og allemannsretten og sporløs ferdsel.

For å sikre en god opplevelse som gir mersmak anbefales det at kurset legges opp som en tur. Padling er i fokus, redningsøvelser trenger ikke drilles. Teknikkene vises og læres på en skuldervennlig måte, feks. lavt støttetak. I tillegg skal deltakerne bli kjent med verdien med å padle i en gruppe, enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Veileder vurderer ut ifra lokale forhold hvor mye teori og praksis som legges inn for å nå kursets hovedmål og komme gjennom innholdet.

Tid:
19. til 20. juni
Sted:
Fredrikstad
Arrangør:
Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Birgitte Wold Dahl og Dag Aannestad
Kontakt:
Birgitte Wold Dahl, Email: birgittewd@mac.com Tlf: 92039145

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.