Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav


Aktivitetsleder kurs med overnatting i telt. ( Tenk praktisk pakking, alt må fåes plass til i kajakken, telt, sovepose, liggeunderlag, proviant for hele helgen etc.)

Overnatting blir på Merdø utenfor Arendal.
https://kart.gulesider.no/?q=merd%C3%B8%2C+arendal
Parkering fortrinnsvis ved Hove camping, eller om man vil reise ut fra Arendal kajakklubb så er det også mulig. Fint om avtaler med kursholder på forhånd, særlig om trenger hjelp til å finne frem.

Her lærer man å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann. Pris Kursavgift 2300 NOK ( 1800,- NPF medlemmer),
Krav til deltakelse - Grunnkurs og teknikkurs -
Beherske kamerat- og egenredning (Rulle er ikke et krav, men du må kunne gjennomføre effektiv egenredning).
Bør ha grunnleggende førstehjelpskurs eller erfaring. Bekledning etter forholdene.
Du må ha HJELM og TAUELINE
Viktig info om kursinnhold her: http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav

Medarrangør; padloman.no og wannado, se facebook

Kursene er fra kl 10- 17, lørdag og søndag.

Tanken er at vi reiser ut fredag den 07. juni, for å etablere campen på Merdø. AKK disponerer to lavvoer, som kan huse en del utstyr. Ellers er tanken at man tar med egne telt.

Alle bringer med egen mat, men AKK ordner med griller i fellesområde. Vi håper på bål og felles hygge rundt bålet om kvelden.

Spørsmål kan best rettes til Roger Mortensen på e-post: rogermortensen@gmail.com eller mobil 48336789

Tid:
7. til 9. juni
Sted:
ARENDAL, Merdø
Arrangør:
Arendal Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Roar Laugerud
Kontakt:
Roger Mortensen på e-post: rogermortensen@gmail.com eller mobil 48336789

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.