Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Fredrikstad og Sarpsborg kajakklubb holder grunnkurs. Kurset dekker pensum for grunnkurs havpadling etter reglene til Norges Padleforbund. Kurset går lørdag og søndag 25 og 26 mai med start kl. 09:00. Planlagt kurssted er Djupeklov, men vi (kursholderne) forbeholder oss retten til å flytte kurset på kort varsel. Egnet sted avhenger litt av vær og vind forhold. Det bli aldri lenger unna enn Onsøy eller Hvaler.

Kurset er åpent for alle og det er ikke krav til å være medlem av Fredrikstad og Sarpsborg kajakklubb. Klubben stiller med egnet utstyr til de som trenger dette. Det er selvfølgelig mulig å bruke eget utstyr. Dere får e-mail fra kursholder med informasjon i god tid før kurset starter.

Første dag vil bli lagt opp med mye instruksjon og store deler av pensum vil bli gjennomgått. Dag 2 blir lagt opp som en tur, der vi skal prøve det vi lærte på dag 1.

Påmelding foregår på våttkort. Betaling foregår via hjemmesiden til Fredrikstad og Sarpsborg kajakk klubb, Kurset koster kr. 2000,-. Medlemmer av klubben betaler kr 1700,-.

Tid:
25. til 26. mai
Sted:
Djupeklov, Fredrikstad
Arrangør:
Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
John Skjulhaug og Turid Anita Øyrås
Kontakt:
John Skjulhaug eller Turid Øyrås

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.