Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Grunnkurset er delt opp på to kvelder og en hel dag.

Torsdag 22.07.2021, kl.17.00 - 21.00
Fredag 23.07.2021, kl.17.00 - 21.00
Søndag 25.07.2021, kl.10.00 - 18.00

Grunnkurs i havpadling er et kurs som alle padlere vil ha utbytte av, enten du er nybegynner eller har padla en del fra før. Kurset gir ei grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. På kurset blir deltakeren kjent med kajakken og utstyret. Du lærer å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Du blir kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvinger, samt hvordan du kan manøvrere kajakken effektivt. Kurset passer bra for personer som vil begynne å padle, eller for dei som har padla litt og ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker. Og ikke minst er det sosialt og ordentlig havsaltmoro!

Tid:
22. til 25. juli
Sted:
Skudeneshavn Kajakklubb, Vigane(ved moloen i sørlig enden av Lahammar)
Arrangør:
Skudeneshavn Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Dirk Hoffmann
Kontakt:
dhoffi@gmx.de

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.