Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
Grunnkurs for voksne (over 18 år). Kurspris kr 1900,- ( kr 1800 for kurset og våttkortavgift til padleforbundet på kr 100) betales inn på klubbens konto ( 2801.49.06152 ) før kurset. Se www.lillesandpadleklubb.no/kurs. Hvis du har våttkort fra før, betaler du kun kr 1800. Kajakk, åre, vest og spruttrekk kan lånes av klubben hvis du ikke har selv. Kle deg etter vanntemperaturen for det blir noen minutter i vannet. En 3mm våtdrakt er å anbefale (billigste type holder). Det er også en fordel å ha neopren padlesko eller en type badesko som sitter godt på føttene, men de må være uten lisser. Ta med tørt skifte og mat og drikke for dagen. Det blir en god lunsjpause. Oppmøte ved klubbhuset (Verven kystkultursenter) kl 09 den første dagen. Oppmøtetidspunkt for dag 2 avtales nærmere ved avslutning av første dag. Begge dagene blir ca 8 timer.

Tid:
14. til 15. juli
Sted:
Verven, Lillesand
Arrangør:
Lillesand Padleklubb (Klubb)
Kursleder:
Per Aage Gabrielsen
Kontakt:
pergab01@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.