Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Teknikkurs UNG, Tur/Hav
Helgen 14.-16. juni inviterer KRIK Vestnes og Molde kajakklubb til teknikkurs for ungdom. Instruktør er Christine Valan. Deltakerne bor i telt på Vestheim ungdomssenter, Vestnes. Kursavgiften er kr 600 og dekker instruksjon, utstyr og mat Kursavgiften forutsetter medlemsskap i KRIK Vestnes eller Molde kajakklubb.

Deltakere må ha gjennomført grunnkurs for å delta på teknikkurs. På kurset øver deltakerne mer på padleteknikk og redning, men også tauing og navigering. Norges padleforbund beskriver kurset her: http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/

Vi ønsker ungdom 14-19 år velkommen til ei lærerik og sosial helg med teltovernatting, god mat og bading i havet og badestampen.

Tid:
14. til 16. juni
Sted:
Vestnes
Arrangør:
Molde Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Christine Damgaard Valan og Anne Botslangen
Kontakt:
anne.botslangen@himolde.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.