Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetslederkurs, Tur/Hav
Vi inviterer til NPF aktivitetslederkurs 21-24. juni på Daudmannsodden, ytterst i Isfjorden på Svalbard. Her kan vi få spennende forhold med vind, strøm og dønninger fra polhavet, arktisk kulde i luft og vann, og kanskje hvalross eller isbjørn.

Dette er for deg som har tatt NPF Grunnkurs og Teknikkurs, og ønsker å kvalifisere deg som NPF aktivitetsleder.

Du ordner transport til Longyearbyen og har med mat, personlig padle- og turutstyr, telt, liggeunderlag og sovepose. Dersom du mangler noe av dette kan du leie det av oss. Vi ordner resten.

Mer informasjon:
http://svalbardkayak.no/portfolio/aktivitetslederkurs2019/

Tid:
21. til 24. juni
Sted:
Kapp Linné, Svalbard
Arrangør:
Svalbard Seilforening (Klubb)
Kursleder:
Dag Roland og Carl-Martin Schönning
Kontakt:
carl.martin.schonning@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.