Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Grunnkurs, Tur/Hav
GRUNNKURS HAV med overnatting i telt. (Tenk praktisk pakking, alt må fåes plass til i kajakken, telt, sovepose, liggeunderlag, proviant for hele helgen etc.) Overnatting blir på Merdø øy utenfor Arendal. https://kart.gulesider.no/?q=merd%C3%B8%2C+arendal Parkering fortrinnsvis ved Hove camping. Avreise fra Hove fredagen. Klokkeslett kommer senere. Grunnkurs deltakere vil bli tilbudt å padle med instruktør fra Hove på dette tidspunktet. Deltakere må møte kl. ------ Vi vil frakte kajakker, årer og spruttrekk fra AKK i kajakkhenger til Hove- som grunnkursdeltakere får disponere på kurset. Det blir også tilbudt følgebåt som kan være behjelpelige med litt av bagasjen. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken. Les mer om kursinnhold her: http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/ Pris Kursavgift 1800,- NOK.
Kursene er fra kl 10- 17, lørdag og søndag.

Annet utstyr dere trenger er: (bortsett fra kajakk, åre og spruttrekk) Hansker Sko (gjerne uten skolisse og må tåle saltvann)🙂 Det kan fremdeles være kjølig i vannet, så en tørrdrakt er selvsagt best. En våtdrakt med ull undertøy og vindjakke fungerer også bra, men da er det ekstra viktig å ha med komplett skift. 🙂 Så ull er gull selv om det er "sommer". Det blir BADING 🙂 Ting du må ha med i båten på kursdagene: -Ekstra undertøy av ull -Lue og votter -Varm jakke -Varm drikke -Niste -Vanntette poser* -* 2 lag med bærepose fungerer også dersom du ikke har vanntette pakkposer. Tanken er at vi reiser ut fredag den 08. juni, for å etablere campen på Merdø. AKK disponerer to lavvoer, som kan huse en del utstyr. Ellers er tanken at man tar med egne telt. Alle bringer med egen mat, men AKK ordner med griller i fellesområde. Vi håper på bål og felles hygge rundt bålet om kvelden.
Spørsmål kan best rettes til kurs.arendalkajakklubb@gmail.com

Tid:
7. til 9. juni
Sted:
ARENDAL, Merdø
Arrangør:
Arendal Kajakklubb (Klubb)
Kursleder:
Anette Frivold og Hans Jørgen Mørch
Kontakt:
kurs.arendalkajakklubb@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.