Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Aktivitetsledersamling, Tur/Hav
For andre gang arrangerer NPF aktivitetsledersamling for aktivitetsledere og veiledere på Svalbard, fra ettermiddagen 18. juni – ettermiddagen 20. juni. Samlingen er i år lagt til Daudmannsodden, helt ytterst i Isjorden. Her kan vi få spennende forhold med vind, strøm og dønninger fra polhavet, arktisk kulde i luft og vann, og kanskje hvalross eller isbjørn.

Svalbard Seilforening er teknisk arrangør.

Utkjøring med båt fra Longyearbyen 18. juni om ettermiddagen (så du rekker det med dagflyet fra fastlandet). Båt tilbake til Longyearbyen om kvelden den 20. juni (om du ikke skal være med på padletur videre).

Hva er inkludert: Kajakk, båttransport fra Longyearbyen til Daudmannsodden, og sikkerhetsutstyr.

Hva du må ordne selv: Transport til Longyearbyen, mat (ordnes av den enkelte eller gruppevis), personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose. Tørrdrakt er obligatorisk. Dersom du ikke har telt kan du leie dette av oss.

Bjørnevakt: Vi har våken isbjørnvakt i skift, som vi alle deler på. I sikkerhet sammen med erfarne og utdannede Svalbardguider.

Pris:
Samling: 500 kroner
Transport: 1000 kroner
Kajakkleie: 500 kroner (trekkes fra om du har kajakk selv)

Tid:
18. til 20. juni
Sted:
Kapp Linné, Svalbard
Arrangør:
Svalbard Seilforening (Klubb)
Kursleder:
Dag Roland og Carl-Martin Schönning
Kontakt:
carl.martin.schonning@gmail.com

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.