Påmelding til kurs

Vennligst fyll inn informasjon om kursdeltakeren. Dersom du har våttkort, anbefaler vi at du logger deg inn med din profil for å fullføre påmeldingen. Dette sikrer at kompetansen din blir koblet til riktig våttkort. Dersom du ikke har logget deg inn tidligere eller ikke kan huske passordet ditt, kan du be om å få tilsendt brukernavn og passord på din registrerte epostadresse.

Dommerkurs Kajakkpolo
Dommerkurset vil bli en blanding av praksis m/spill i basseng, diskusjoner og teori. Kurset vil gi kompetanse "Dommer 1 - Kajakkpolo" + "Dommer 2 - Kajakkpolo".

Deltakerne skal etter endt kurs kunne dømme kajakkpolokamper og skal ha kjennskap til dommernes viktigste oppgave; at “alle konkurrerer under like forhold og at ingen får en uberettiget fordel fremfor de andre”. Kurset er beregnet på alle over 14 år som ønsker å bli dommer i kajakkpolo, og er tilsluttet klubb i NPF.

Varighet: 8t + 8t (inkludert praktisk spill). Det er booket basseng lør + søn
Kursholder: Lars Jan Helbig
Oppmøte: Lørdag 23/3-19 kl 10:00. Tidsplan og agenda for helgen blir sendt deltaker senest 10 dager før
Overnatting: Det er booket et fellesrom for overnatting på idrettens hus fra fredag til søndag, deltakerne må selv ta med liggeunderlag og sovepose / dyne.
Vurdering: Godkjent / ikke godkjent

Kurset er gratis. Påmelding er bindene. Ved påmelding og unnlatt oppmøte uten gyldig fravær blir deltaker fakturert 500kr. Dette for å sikre at det ikke blir tomme påmeldinger.

Ved spørsmål, kontakt: martin@padleforbundet.no

Tid:
23. til 24. mars
Sted:
Sandefjord Svømmehall, Stadionveien 15 3216 Sandefjord
Arrangør:
Norges Padleforbund (Forbund)
Kursleder:
Martin Lillehagen Hanssen
Kontakt:
martin@padleforbundet.no

Skriv inn ditt kortnummer i feltet og trykk "Send", så sender vi en e-post med instruksjoner for å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du komme tilbake og fullføre påmeldingen.

Vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet så nøyaktig som mulig.
Etter at påmeldingen er fullført vil du motta en bekreftelse på epost.


Personer under 18 år må fylle ut foresattes navn, adresse, telefon og epostadresse.